Header Ads

Youtube Videoları Çekerek Para Kazanmak

youtube para kazanma

Youtube Videoları Çekerek Para Kazanmak


Video paylaşım platformu YouTube video yükleyerek kazanç sağlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken bir hesap açmak ve özgün videolar yüklemek. Gerekli koşulları yerine getirdikten sonra para kazanma özelliğiniz aktif hale gelecek ve paranızı çekebileceksiniz.


Son yılların popüler para kazanma yöntemi YouTube Video Çekerek Para Kazanmak. Diğer bir adı ile YouTuber'lık. Dünya da özellikle gençler arasında hızla yaygınlaşan YouTuber'lık ülkemizde de hızla yaygınlaşmakta. Çektikleri YouTube hesaplarına yükleyen gençler bu hesapları sayesinde para kazanmaya başlamakta, para kazandıkça yeni videolar çekmekteler.

Ne Tür Videolar Çekebilirim?


Hemen her konuda video çekebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz YouTube politikalarını ihlal etmemeniz ve özgün videolar yüklemeniz. Kendi çektiğiniz videolar özgünlük şartını sağlayacaktır fakat YouTube politikalarını inceleyerek ne tür videolar çekmemeniz gerektiğini görebilirsiniz.

Ne Zaman Para Kazanmaya Başlayabilirim?


Açmış olduğunuz YouTube kanalınızın her hangi bir politika ihlali yok iste 1 yıl için de toplam video izlenme saatiniz 4 000 saat ve kanal abone sayınız 1 000 aboneye ulaştıktan sonra Youtube videoları çekerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.