Header Ads

Düğün Salonlarında Garsonluk Yaparak Para Kazanmak

düğün salonlarında garsonluk


Düğün Salonlarında Garsonluk Yaparak Para Kazanmak



Özellikle hafta sonları düğün salonlarının yoğun olduğu günlerde günü birlik çalışarak harçlığınızı çıkartabilirsiniz. Günlük 50-100 TL arası kazanabilirsiniz.


Son zamanlarda öğrenciler arasında popüler hale gelen işlerden biri özellikle hafta sonları düğün salonlarına giderek garsonluk yapmaktır. Öğrenciler bu şekilde hafta sonlarını değerlendirerek harçlıklarını çıkarmaktalar.

Düğün salonun büyüklüğüne ücretler değişmektedir. Artık taban olarak tabir ettiğimiz 50 TL den başlayan ücretler zaman zaman 100 TL hatta bazen daha da yüksek olabilmekte. Tecrübenize göre Komilik ya da Garsonluk yapabilirsiniz. Düğün salonlarında iş çeşitliliği normal lokantalara göre elbette daha az. İş; yemek, pasta ve içecek dağıtımını bir kaç saat içinde tüm masalara dağıtmak ve sonra çöpleri toplamak. Elbette bu bir kaç saat yorucu olabilmekte fakat günün 12 saatini vererek 50-60 TL kazanmaktan daha cazip diyebiliriz bu iş için.

Peki düğün salonlarında garsonluk işini nasıl bulabilirsiniz?

Arkadaş çevrenizde bu işi yapan yok ise çevrenizde ki düğün salonlarına gidip sorabilir ve iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Büyük ihtimal dolaştığınız salonlardan biri dönüş yapacaktır. Denemekten ve aramaktan çekinmeyin.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.