Header Ads

Web Site Alıp Satarak Para Kazanmak

web site al sat

Web Site Alıp Satarak Para Kazanmak


Web sitesi alıp satarak para kazanmak son yıllarda popüler işlerden biri halini aldı. Webmaster'lık adı altında bu işi daha profesyonel yapanlar da bulunmakta. Alan adı (domain) alıp satarak veya domaini aldıktan sonra siteyle bir süre ilgilendikten sonra siteyi satmak mümkün. Bu işin yapıldığı forumlar ve sosyal medya platformları bulunmakta.


Öğrenciye para kazandıran işleri incelemeye web sitesi satarak nasıl kazanç elde edebiliriz başlığı ile devam ediyoruz. Özellikler son yıllarda popüler olan bu iş her geçen gün büyümeye ve daha çok kazandırmaya devam etmekte. Webmaster'lık adı ile bu işi daha profesyonel şekilde yapanlarda bulunmakta. Tabi bir amatör şekilde Webmaster platformları aracılığı ile site alıp satabilirsiniz. Ayda bir veya bir kaç defa bu işi yapmanız sizlere güzel gelirler kazandıracaktır. Tabi ki web site alıp satarak para kazanmak da diğer işler gibi zaman ve tecrübe gerektiren bir iş. Hemen kazanç elde etmeyi düşünmek sizleri biraz zorlayabilir.

Ne kadar kazanırız, fiyatlar neye göre değişir diye soruyorsanız şöyle cevap verelim. Bu tamamen size ve piyasa kalmış bir durum. Ortalama domain ücretleri 40-50 TL arasında değiştiğini hesaba katarsak siteniz sektörü, içeriği vs. fiyatlandırma konusun da etkili olacaktır. Domaini alıp makale girişi yaptığını ilgilendiğiniz bir siteyi 100 TL'ye de satabilirsiniz 500 TL'ye de. Bu sizin yeteneklerinize kalmış bir durum. Ya da hiç satamayabilirsiniz tabi. Bunu da söylemekte fayda var.

Web sitesi alıp satarak nasıl para kazanılacağına dönük daha fazla yazı gireceğiz.

*Kast ettiğimiz konu kesinlikle Piramit satış sistemi değildir. Böyle sistemleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

1 yorum:

  1. Son yılların populer mesleği site alıp satmak.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.