Header Ads

Çin'den Ürün Getirip Satmak

çin e-ticaret


Çin'den Ürün Getirip Satmak


E-ticaret sitelerinin hızla büyümesi ve e-ticaret olan ilginin artması İnternet üzerinde ürün satışı yapanlarında sayısı her geçen gün artmaktadır. Kendi ürünlerini üretip satanların yanı sıra yurt dışından ürün getirdip Türkiye de satanların sayısı azımsanmayacak kadar çoktur. Üstelik henüz Türkiye de olmayan bir ürünü getirip satanlar oldukça büyük kazançlar elde etmektedirler. Ticaret geçmişte olduğu gibi günümüzde de güzel kazançlar getirmeye devam etmektedir. Bu yazımızda Çin'den Ürün Getirip Satmak konusunu inceleyelim.

Çin bilindiği üzere üretimde dünyayı sırtlayan bir ülke konumundadır. Bunun bir çok sebebi var fakat konumuz gereği bu konulara girmeden Çin'den ürün getirme konusuna değineceğiz. Çin'e gitmeden aliexpres, alibaba gibi e-ticaret sitelerinde sipariş verebilirsiniz. Siparişleriniz ortalama 10-30 gün arası bir sürede gelmektedir. Aldığınız ürünleri döviz ile almaktasınız. Ayrıca aldığınız ürün miktarına bağlı olarak gümrük vergiside ödemek durumunda kalacağınızı unutmayın.

Keşfettiğiniz yeni bir ürünü veya Türkiye de olan fakar daha iyi özelliklere sahip bir ürünü getirebilirsiniz. Getirdiğiniz ürünü varsa dükkanızda veya ülkemizde bulunan e-ticaret sitelerinde satabilirsiniz. Bir dükkanınız var ise kurumsal bir kimliğe sahip olmak ticarette size artı bir puan kazandıracaktır. Kurumsal kimlik müşteriler nezdinde güvenilir bir imaj oluşturacaktır.

Ürün seçerken Türkiye de satılıp satılmayacağını iyi irdelemeliyiz. Sipariş sayımızı iyi belirlemeli satıl oranına göre stokumuzda ürün bulundurmayı ihmal etmemeliyiz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.