Header Ads

İlan Dağıtarak Para Kazanmak

broşür dağıtarak para kazanmak

İlan Dağıtarak Para Kazanmak


Mağazaların ürün tanıtım ve kampanyalarının yer aldığı ilanları dağıtarak para kazanabilirsiniz. Bu iş ile günlük ortalama 50-60 TL kazanabilirsin.


Son yılların popüler part-time işlerinden olan ilan dağıtarak para kazanmak özellikle üniversite öğrencileri için önemli bir kazanç kapısı özelliğini korumaktadır. Anlaşılan mağazadan alınan belirli miktarda (250-500-1000) ilan belirlenen sokakta veya meydanda dağıtılır. Bazen mağazanın önünde de ilanlar dağıtılmaktadır. Eğer mağaza önünde bildiri dağıtımı yapılmıyorsa gün içinde ilanları size veren görevliler sizi uzaktan denetler (bazen bunun için fotoğraf çekmektedirler). Bildirileri usulüne uygun dağıtmışsanız gün bitiminde ücretinizi sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.

Hafta sonları veyahut hafta içi öğrencilerin harçlıklarını çıkarmak için sıkça tercih ettiği ilan dağıtarak para kazanmak özellikle büyük şehirlerde önemli bir yer tutmaktadır. Eğer sizde bildiri dağıtarak para kazanabilirim diyorsanız bulunduğunuz çevrede bu işi arayabilirsiniz.


*İlan/Broşür

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.